07 oktober 2014

Resten af september

Efter en dejlig lang ferie i Europa var det hjem til realiteterne i USA. Benjamin skulle starte i ny skole og Helena skulle i dagpleje hos Lucille som Benjamin foer hende.















Benjamin er i sin gamle skole i kirken tre dage om ugen og i den nye skole Appletree onsdag og fredag sammen med 15 andre boern paa hans alder og klasse og dertil en tilsvarende klasse med boern, der er eet aar aeldre.

 













I kirken er Story-familien nu kun representeret ved datteren Miss. Gabriel, men hende er vi ogsaa glad for og den nye Pastors frue goer det ogsaa godt, saa vi sender trygt Benjamin tilbage i de kristne rammer.















Ud over de nye dagtilbud har september budt paa masser af familie-aktiviteter i det til stadighed gode vejr.















Stranden ligger stadig fasciliteter til events, her familie-messe med dyr, fingermaling og masser af tilbud om forsikring, helsekost og kreative aktiviteter.















Vejret har generelt vaeret meget sommerligt, et par dage med lidt koeligere vinde og i tilgift et par dage med 25-27 grader. 















Da Benjamin var lille loeb og gik vi ofte til stranden og brugte kun vores chariot trailer bag cyklen, naar det skulle gaa lidt hurtigt. Turen var en del af oplevelsen og vi havde masser af tid, for Benjamin var meget konstant i hans lur-tid og varighed, saa vi voksne kunne altid faa en pause baade formiddag og eftermiddag.















Med Helena er det anderledes - nu er der pludselig to boern, der skal fragtes og det maa gerne gaa lidt hurtigt. Anja er hjemme i huset og slappe af eller klare nogle praktiske opgaver mens Daddy efter en lang uge paa kontoret faar lidt kvalitetstid med boernene. Det kraever et praktisk tranksportmiddel, saa det er cykel med saede og chariot paa slaeb.















Her en uge inde i oktober er det blevet koeligere og dagene kortere. Vi er derfor begyndt at taenke paa aktiviteter inden doere og Anja har allerede haft boernene med paa akvariet og jeg paa Stepping Stones. 















Der kommer vi nok til at bruge en del tid hen over vinteren, saa det er godt der altid er noget nyt og spaendende at opleve. Og ellers maa vi haabe vi kan holde ud at gaa paa legepladsen ogsaa naar vejret byder paa huer og vanter. 















Boernene nyder det tydelig vis.

Ingen kommentarer: