08 november 2014

Birthday Run

For et par uger siden var det stadig Oktober og lige foer Halloween. Loerdag efter Daddy's foedselsdag og 5K loeb i Sherwood Parken faa kilometer fra hvor vi bor.



Vi tog afsted hele familien, og efter Daddy's 5 kilometer loeb var der 'kids fun run' - kvart mil eller 100 meter. Egentligt havde vi talt om at Benjamin skulle loebe 100 meter, men da vi stod der i solen og Benjamin havde nummer paa maven tog vi den kvarte mil, altsaa 400 meter.


400 meter lyder maaske ikke af saa meget, men naar man kun er tre aar gammel, er det en lang distance at loebe uden stop. Daddy maatte heppe undervejs og holde lidt i haanden, men som du kan se var der smil paa laeben, da Benjamin krydsede maalstregen. Ikke som den foerste - langtfra, men helt sikkert som een af de yngste.















Efter loebet var der is til alle og da vejret var fint sad vi i graesset og hyggede til vi skulle hjem og Helena sove lur.
















Resten af eftermiddagen foregik ogsaa udenfor i det gode vejr og alle de blade, der falder fra traerne her i Connecticut.

Ingen kommentarer: