28 marts 2012

Bahamas Diverse

vi er ved at være ved enden af vores kameras memorykort, der er kun løse ender og spredt billed-fægtning tilbage at blogge om.

The Everglades ville vi gerne have oplevet på nært hold under vores tur rundt i Fort Lauderdale. Det kæmpe naturområde huser primært aligatorer, og vi havde håbet på at komme ud med en båd og se dem 'in the wild'.

Desværre var der ingen babystol på båden, så Benjamin skulle være tre år gammel for at deltage. Det var ærgerligt, men så må vi bare komme igen en anden dag. Istedet fandt vi nogle lokale fugle og talte med dem.

På Bahamas havde vi masser at tage os til, så meget at Benjamin ikke fik brug for sit medbragte legetøj mere end et par gange. Det var heldigt idet vi ikke havde taget mere end hans bil og Mr.Monkey med.

Hverken Anja eller jeg kan spille skak hvilket er en klar mangel i vores opdragelse. Vi må have lært det så vi kan dele det med sønnike, der er meget interesser i det monochromatiske spil. Måske han mangler et par centimeter for helt at have overblikket.