13 marts 2012

Der er sommer paa vej ...

Hvis der er mere end tre-fire dages mellemrum mellem indlaeg paa bloggen betyder det som oftest at vi er ude at rejse eller paa anden maade vaek hjemmefra. De sidste otte dage har jeg vaeret i Asien og alene hjemme med Benjamin er det svaert for Anja at finde tid til at opdatere bloggen. Nu er vi alle samlet igen, saa vi er gaaet i gang med at samle op paa den sidste uges begivenheder.













Man skal ikke vaere laenge vaek hjemmefra foer man foeler man er gaaet glip af meget omkring Benjamin. Foraaret er kommet til CT, saa han og Anja har vaeret ude og proeve motorikken af paa legepladsen der ligger et par minutter fra vores hus.













Vinterkulden er fortrukket og temperaturen har flere dage vaeret over 15 grader og naar solen skinner kan man rigtigt maerke det snart er foraar.
Anja sender billeder og video ud til mig mens jeg er paa farten, saa jeg kan foelge lidt med derhjemme og Skype med familien naar vi kan passe det ind i programmet til trods for de 12 timers tidsforskel mellem NYC og Taipei.













Vandet ved stranden er Benjamin lige saa betaget af som det i karet derhjemme. At det kun er nogle faa grader varmt lader han sig ikke slaa ud af, saa det er godt hans mor har fat i den ene ende.













Fredag tager vi paa ferie til Florida og Bahamas, saa der venter endnu varmere vejr med rigtige sommertemperaturer og sikkert ogsaa mere passende badevand ved stranden.

Ingen kommentarer: