25 marts 2012

Bahamas Bahamas

Efter et par dage i Florida stod vi på cruise-lineren til Grand Bahamas, den største af de godt 700 øer, der udgør Bahamas Islands. Vi havde en fin kahyt på skibet med dobbeltseng og udsigt over havet, og vi havde taget en rejseseng med til Benjamin, så vi kunne sove behageligt mens skibet vuggede i bølgerne. Billederne er på Mortens iPhone, så de kommer på senere, når vi beskriver rejsen tilbage til Florida.

Vel ankommet til Bahamas blev vi indlogeret på et super lækkert resort, hvor vi havde havudsigt fra værelses-balkonen. Anlægget bestod af flere pools hvor de fleste var cirkulære rundt om små "øer", hvor der var underholdning og aktiviteter dagen igennem. Stranden var 10 meter væk, og med masser af sol og hvidt sand var det svært at vælge mellem havets salte vand og poolens ferske.

Der var en god frisk vind alle dage, der kølede dejligt i varmen, men også gjorde at der var en del bølger at tumle rundt i. Det var sjovt for de voksne, men ikke lige Benjamins kop the, så vi lod ham lege i sandet og dyppe tærerne, men det var også alt han havde lyst til ved stranden.

Så var hotellets pool meget mere overkommelig, så vi badede flere gange om dagen. Iført surfertop og badeble var Benjamin ude og svømme med bådde far og mor indtil vi syntes at han måtte have fået nok. Det var nu ikke til at se på ham at han havde lyst til at stoppe, men solen har også ekstra godt fat når man er i vandet.

Benjamin er heller ikke bleg for lige at stikke snuden i vandet og smage lidt på det, så det gav helt sig selv hvornår det var tid til at komme op på kanten og få en tår rigtig ferskt vand og et tørt håndklæde.

Efter sådan en svømmetur og en stor frokost er det godt man kan ligge med mor og far i skyggen og sove middagslur.

Ingen kommentarer: