23 marts 2012

Bahamas Vacation

Velkommen til vores første rigtige sommerferie som familie. Efter to år i USA er det endeligt blevet tid til en rigtig ferie til en eksotisk destination, varmt vejr og badetøj. Trofaste læsere af bloggen ved vi har været på sommerferie i Danmark, men hvis temperaturen ikke sniger sig over 25 grader een eneste dag har det i vores terminologi ikke noget med sommer at gøre.
På Bahamas er det noget helt andet! Her er der palmer, hvid sandstrand og termperaturer langt op i tyverne, så her kommer det første af en del indlæg om vores ferie til Bahamas og Florida.

Vi kalder indlægene for Bahamas under ét, da det var højdepunktet på turen. Inden da havde vi et par dage i Florida ved Palm Beach og Fort Lauderdale. Hjemkomne med en exorbitant mængde billeder og impressioner kommer det til at tage os et par dage at få vist alle, så log ind på siden igen senere idag eller imorgen for at få det hele med. Vi har også nogle indlæg at indhente hvis vi skal op på vores gennemsnitlige månedskvote.

For at starte med begyndelsen fløj vi til Fort Lauderdale hvor hotel og udlejningsbil ventede på os. Efter ankomst og indkvartering fandt vi hurtigt badetøjet frem og gav Benjamin hans første tur i hotel poolen.

Vi havde ikke lagt de store planer for hvad vi skulle foretage os i Fort Lauderdale, så vi brugte GPS funktionen i iPhonen til at finde en park, der lå lige ned til Fort Lauderdale Beach, hvor vi kunne komme ud og nyde solen.
Bølgerne ved stranden er Benjamin ikke så vild med som poolens rolige vand, saa vi kunne ikke blive enige om at svømme ved stranden.

At lege i sandet med mor var meget sjovere, og kombineret med en våd ble tog det ikke mange minutter før Benjamin havde send over det hele, ikke mindst i munden.

Alt imens hans mor og jeg gik fra 0 til solskoldet på en eftermiddag holdt vi Benjamin i skyggen og under et lag faktor 50 solblock og et tyndt lag bomuldstøj. Han kom kun ud i den direkte sol når vi skulle se på både i kanalen eller lege på græsset.

Som vi også vil berøre i næste indlæg er Benjamin meget opmærksom på sine omgivelser - især biler, både og dyr. Det er nok bevægelserne og lydene, der tiltrækker ham og han har også lyde eller "ord" for alle tre kategorier. Her er han spejdende med sin mor ved en ferskvandskanal, der løber gennem down town Fort Lauderdale og ud i havet.

Ingen kommentarer: