24 marts 2012

Bahamas Zoo

Der er ikke det sted i verden, hvor det ikke er sjovt og spændende at gå i Zoologisk have. Det er et af den slags steder, der altid er en tur værd, selv for voksne. Har man en lille dreng er det endnu mere underholdende at vise alverdens dyr frem.
Da Benjamin ikke havde meget glæde ud af stranden og gerne skulle være lidt i skyggen kørte vi en halv time op langs kysten til Palm Beach, hvor der er en lille, men hyggelig dyrepark med et par tigre og en albino aligator som største trækplastre.

Hjemme leger han med et Zoo fra Fisher-Price, hvor dyrene siger lyde, så han kan genkende en bjørn, løve og en elefant, og så har han sit tøjdyr Mr. Monkey, så dyreriget er godt repræsenteret derhjemme. I Zoo var han også mest begejstret for fuglene, nok mest fordi de var lette at komme tæt på og han har sit eget "ord" for bird.

Aber var der også flere af i parken, men de fleste i en afstand, der gjorde dem svære at betragte eller fordi de bare sad i et hjørne og sov. Så var der mere held med tigerne, der var aktive og spankulerede rundt i deres indhegning. Benjamin tror vist de er hunde, det var ihvertfald et "vov-vov", der kom ud af ham hver gang de kom tæt på.

Efter at have set på dyr i et par timer var vi godt varme og trætte i fødderne, og til alt held havde parken også et vand-område med springvand børnene kunne lege i. Det var lidt trafikeret af større børn, men Benjamin ville lege med, så jeg måtte i badebukserne og ind under fontænerne sammen med den lille vandhund.

Det er helt vildt som han nyder det våde element, uanset om det er under bruseren, i poolen eller om det kommer op af jorden.

Ingen kommentarer: