03 august 2011

Singleliv

Medens Anja og Benjamin hygger sig i Nordjylland er jeg overladt til mig selv og mit arbejde i en uge endnu inden jeg rejser østpå. Efter fem måneder med Benjamin som omdrejningspunkt lyder det dejligt befriende med lidt alene-tid, særligt for en fyr som mig, der altid har klaret sig på egen hånd, og haft masser af frirum til at dyrke egne prioriteter.
Sandheden er dog, at det er forfærdeligt kedeligt. Godt nok har jeg haft en pæn liste af opgaver, jeg synes jeg burde tage mig tid til, men den fik jeg hurtigt krydset af, så nu er der kun arbejde, en smule træning og online tv at fordrive tiden med. Træningen er langsomt på nedtrapning så jeg kan genopbygge reserver til næste omgang, så når det kommer til stykket bruger jeg mine timer på kontoret og foran computerskrærmen, hvor jeg har gennemtæsket to sæsonner af "The Office" (US).

OK - måske er det hele ikke så slemt, men når man er i baby-gear og vant til at udnytte hvert sekund af dagen og være udbrændt inden klokken 22, så han man pludselig en overflod af tid når man er alene hjemme. Heldigvis er vejret virkeligt godt herovre, så jeg har været ved stranden og nydt solen.

Jeg har også fået besøgt ishuset for enden af vejen og fundet en lille græsplæne ned mod vandet, hvor man kan sidde uforstyrret og lytte til netradio og spise den kaloriebombe, man ikke skulle have haft hos Mr. Frosty's.

Bare rolig, jeg får fornuftig føde, selvom jeg ikke synes det er det mest spændende at skulle inkoorperere i min aftensrutine. Jeg har benyttet mig af take away to gange, men ellers laver jeg rigtig aftensmad og har tilmed handlet ind, støvsuget, afleveret flasker, handlet ind igen og betalt regninger. Det er bare ikke særligt sjovt når man gør det alene.

Økologisk kalkun pølser, salat og fuldkorns-pasta. Jeg kan faktisk godt lave mad, hvis jeg er presset tilpas langt op i et køkken-hjørne.

Jeg prøvede at huske tilbage til hvornår jeg sidst var på egen hånd såden helt alvorligt, og det må dateres til da jeg boede i 9400 Nrørresundby i 2004. Ingen overraskelse at jeg knap nok kan finde ud af det nu, selvom det kun er for 14 dage. Suk...

Ingen kommentarer: