30 juli 2011

Deer Valley, Park City, Utah

Efter en kort uge paa fem dage, der foeles som det dobbelte er jeg igen hjemme i huset i Norwalk. Det har vaeret en travl uge rent arbejdsmaessigt, saa travlt at jeg naesten ikke har haft tid til at savne Anja og Benjamin.
Bloggen har heller ikke set opdatering, selvom Anjas nye iPad kan optage baade video og still-photos. Det kan vaere Anja samler sammen til et laengere indlaeg...













I Park City var store dele af den Amerikanske cykelindustri samlet til udendoers messe og demo. Arrangementet er forbeholdt forhandlere og media, saa der var masser at se til med tre praesentationer dagligt og uformel snak med alle, der viste interesse. Stedet hedder Deer Valley resort og ligger i 2200 meters hoejde. Om vinteren er der proppet med snesportsglade mennesker - om sommeren er det cykelturister, der gaester det fantastiske omraade.













Efter en lang dag med moeder og praesentationer var der om aftenen forskellige arangementer, blandt andet et XC MTB loeb for professionelle herrer, kvinder og insidere i industrien. Jeg ville rigtigt gerne have haft koert loebet, men kunne ikke naa det desvaerre. Jeg maatte noejes med at se paa de professionelle herrer, hvor Cannondale rytteren Tim Johnson vandt i god stil. Han koerte saa staerkt opad maalstraekningens 8% stigning, at kameraet ikke kunne fange ham i fokus. Imponerende.













Jeg fik heldigvis selv mulighed for at cykle onsdag og torsdag, saa jeg og en lille gruppe kolleger koerte op til det oeverste plateau, hvor de hoejeste skilifter og loejper findes. Der var kun enkelte pletter med sne i knap 3000 meters hoejde. Det er svaert at se paa billederne, men hele Salt Lake omraadet ligger hoejt over havets overflade, saa man cykler fra ca 1800 meter til 2800 meters hoejde paa landevejen.

Ingen kommentarer: