21 juli 2011

Tillyke Anja ...

... Med de 29 (igen, igen).
Midt i pakning til afrejse mod Danmark, babymos og træning har vi holdt fødselsdag for Anja. Hun blev glædeligt overrasketover kort "hjemmefra" og jeg havde arrangeret surprise dinner med 10 af vores gode venner ved havnefronten igår onsdag.

Kelly vores hjælpende hånd i alt vedrørende Norwalk, havde medbragt blomster fra sin mors have, de samme hun havde arrangeret til vores vielse for godt et år siden. Resten af selskabet var også de samme vi havde medtil den fredag aften ved vandet plus en gammel ven og kollega fra Basel.

Her skulle der have vaeret et billede af selskabet i aftensolen, men da Anja har taget kameraet med til lufthavnen inden jeg fik overfoert billeder, saa er her altsaa tomt...

Benjamin havde lidt svært ved at falde til ro med så mange mennesker omkring ham, men heldigvis var der flere, der gerne ville sidde med ham, inklusiv folk vi ikke kendte. Lidt mærkeligt, men han endte med at tage spotlight fra sin mor.

Her maa du taenke dig til et familie-billede med solnedgangen i baggrunden...

Vi sluttede aftenen med kage og fødselsdagssang foruden en iPad til fødselsdagsbarnet.
Imorgen fredag rejser Anja og Benjamin til Europa, mens jeg flyver vest på i USA, til Park City, Utah. Der skal jeg arbejde mens Anja og den lille tager på familiebesøg.

Ingen kommentarer: