03 juli 2011

En morgen med familien Tusindmil ...

9 ud af 10 gange er det Anja, der har fornøjelsen af Benjamin tidligt om morgenen. Når man går i seng klokken 21 er man dejlig frisk klokken 5:30, klar til morgenmad efter en lang nat. Vi forældre får lov at sove hele natten, de sidste 5-6 dage uden en eneste lyd fra barneværelset, så det er ikke for meget forlangt at Benjamin vil have mad klokken 06.

Når klokken så er 6:30, så er det tid til at gå på opdagelse. Til den tid er jeg blevet vågen, så Benjamin og jeg går ind i stuen og kigger efter egern og fugle.

I weekenden har vi god tid, så mens Anja løber en tur eller tager i fitness tager Benjamin og jeg et bad.


Anja kommer hjem omkring klokken 10, helt efter Benjamins tidsregning - 4 timer efter han fik morgenmad. På den måde kan jeg så komme afsted på min løbetur eller som idag til sejlklubben for at sejle.

Efter maden er Benjamin meget naturligt i godt humør, så han ligger tit og leger, skiftesvis på ryggen og maven. Han er blevet meget interesseret i at ville op og stå på benene mens vi holder ham, men det holder vi på et minimum så han får tid til at styrke ryggen.

En anden kropsdel(e), han er blevet begejstret for er hans fødder. Dem kan han snildt ligge og fægte med i en halv time, især hvis det er uden ble på skiftebordet. når det er +25 grader varmt er det dejligt med lidt luft omkring bagdelen.


Anja har for første gang prøvet at give Benjamin most banan, og det er gået rigtigt godt. Det kommer let ind og hurtigt ud igen i den anden ende.

Jeps - banan er en utrolig smart frugt: Kommer i egen emballage, slagfast udenpå og blød inden, smager godt og så er den propfyldt med vitaminer, der gør den ideel som babymad. Smilet er ikke til at tage fejl af.


Efter sådan en morgen og formiddag har vi en baby i højt humør. Det er hårdt arbejde, lad der ikke være nogen tvivl om det - men står du og overvejer at få et barn, anbefaler vi den model vi har fået. Det gør det hele lidt sjovere.

Ingen kommentarer: