17 juli 2011

Weekend-opsamling

Den ene sommerddag tager den anden her i Connecticut. Strålende sol og temperaturer omkring 30 grader gør sommerens tilstedeværelse udtalt, til tider så markant, at man bare håber på det næste kalenderblad siger temepraturer under 30 mærket. Den sidste tid har været travl for os alle, men nu er der kommet lidt ro på i weekenden, der er gået med at slappe af, træne, underholde Benjamin og en smule shopping.

Benjamin har det fremragende. Han er godt nok begyndt at udfordre rutinerne en smule, sikkert grundet varmen, men vi har også en formodning om vi snart kommer til at se en lille tand titte frem. Han er ikke meget for at skulle tage lur eller sove, så vi har måttet opdrage lidt på ham. Første gang han giver utilfreds lyd fra sig skal man lige stå sammen og være enige om at de voksne bestemmer sengetiden, men når han først opgiver sine hyl, så går der også kun to minutter, så sover han trygt. En lur kan let blive til to timer og hans nattesøvn er stadig fra cirka 21 til 05, dog de sidste par dage med en 3-4 afbrud, når han vågner og opdager vi har taget sutten fra ham. Når han vågner om morgenen er han til gengæld den sødeste lille dreng, der bare gerne vil være med i det de voksne foretager sig.

Det er svært at forstå når man ser disse billeder at han aftenen før var tydeligt utilfreds med at komme i seng og skabte en masse bekymring hos hans forældre.

For at stimulere ham er vi begyndt at læse højt og vi har lånt en airconditioner til at sænke temperaturen i huset. På den måde håber vi han får nogle rolige nætter fremover.

Når det ikke lige drejer sig om Benjamin så får vi en smule ro til at dyrke lidt motion. Anja er den første ude af døren til enten fitness eller løbetur, mens Benjamin og jeg tilbringer morgenen sammen. Forleden var der triathlon uden for vores dør, så vi satte os ud og fulgte med i løbet, der starter ved vores strand og har cykelruten op ad vores vej. Det var kun en sprint distance, men mon ikke vi (Anja) er at finde i deltager feltet næste år.

Min triathlon var planlagt at skulle foregå i slutningen af August i Canada. Det er imidlertid blevet ændret, da det var svært og dyrt at have familien med for 2-3 dage, og ikke det værd at tage afsted alene. Istedet kommer jeg som gæste-optræden til et andet arrangement midt i august, mere herom senere.
Træning skal der dog til, og med alt for meget arbejde og rejse er det blevet et crash-program jeg skal igennem de kommende 2 uger, med en håndfuld lange svømme- og løbeture. Det første hak i sengestoplen tog jeg idag med en 30 km løbetur. Da jeg kom hjem havde jeg brune arme, svigtende muskler og et par mærkværdige vabler fra mine nye sko. Ikke den bedste start på 2 intensive uger.

Heldigvis er der ikke noget som en stor is, der kan kurere både varme og ømme muskler. Jeg håber både Benjamin og jeg er kommet ovenpå imorgen.

Ingen kommentarer: