08 august 2011

Videolog

Nu er der ikke længe til jeg får fornøjelsen af mit afkom og wife's selskab. De sidste par dage er gået rimeligt hurtigt med lidt træning, afslapning i solen og praktiske gøremål. Ind imellem får Anja og jeg synkroniseret vores web-tid, så vi kan Skype og jeg kan se hvordan Benjamin har det. Heldigvis er Anjas nye iPad udstyrret med videokamera, så hun sender mig små videoer med jævne mellemrum. Her er hvad der ligger i min inbox, når jeg vågner om morgenen:Den digitale form for kommunikation er langt fra det samme som at være der selv, men det giver aligevel en vis form for tilfredsstillelse, omend man savner sin familie endnu mere, når man er færdig med at se de 30-40 sekunder igennem.Onsdag mødes vi i Kastrup til en uge på Sjælland. Det bliver rart endeligt at kunne være far for min søn og vinke singlelivet farvel for denne gang.

Ingen kommentarer: