25 august 2011

Mommy, Me & mine nye veninder ...

Benjamin er godt paa vej til at blive en rigtig lille kvinde-bedaarer. Sammen med sin mor har han vaeret paa tour i Danmark til venner og ikke mindst veninder. Det er ved at vaere lidt tid siden vi kom hjem, men her er alligevel et par billeder fra deres DK-tour.













Det er med glimt i oejet og charme i smilet Benjamin finder nye venner af det modsatte koen. Det er ogsaa svaert at staa for hans buttede kinner og blaa oejne. Her er det Camilla, der er ved at fortaelle om fisk fra de varme lande. Benjamin var vist mest interesseret i at hive i hendes blonde lokker.













I Koebenhavn moedte Benjamin brunette Mette, som han tydeligvis ogsaa er glad for. Han faldt lidt i soevn under den shopping-marathon han blev udsat for, men scorede alligevel point for smil og baby-lyde paa cafe'en.













Hjemme i Norwalk er der kommet mindre toej paa da solen stadig er fremme og temperaturen fortsaetter de sommerlige grader. Vi var ved stranden i weekenden og dyppe taererne.













Det varer ikke laenge foer vores lille dreng kan kravle rundt og lave ulykker, saa piger derude - pas paa - her kommer en charmetrold!

Ingen kommentarer: