12 april 2009

When going gets tough ...

Vi skulle have været med cykelklubben på en 100 km tur i dag. Vi havde rigget cyklerne op med ekstra dunke og fyldt lommerne med energigel, men da vi troppede op på mødestedet klokken 10.00 stod der ét enligt klubmedlem foruden Anja, jeg selv og Juan.
100 km turen var åbenbart fredag, og folk holdt vist fri i dag. Luften gik fuldstændig af ballonen, for nu var vi så ladt alene med os selv og vores egen fantasi til at få en god gang træning ud af søndag formiddag. Selv solen skuffede ved ikke at brænde igennem det tynde skylag, så selvom temperaturen var 18 grader føltes det ikke som den sommerdag vi havde håbet på.

Vi blev enige med vores klubkollega om at køre 75 km med et par gode bakker. Ifølge min Garmin computer var turens værste stigning på 15%, hvilket også er noget af det stejleste de Baselske bakker har at byde på.

Ruten i Alicante er relativ flad, men mon ikke dagens bakker kommer os til gode alligevel. 949 højdemeter fik vi klatret samlet, så en god søndags-træning blev det alligevel til.

Tungt tråd op ad dagens stejleste udfordring.

Ingen kommentarer: