05 april 2009

70.3 - Day 86 Transition

Countdown 14 dage til vi skal pakke grejerne og flyve mod Alicante. "Sådan træner du til en 70.3 Ironman på 100 dage" er nået sidste etape og vi er startet på transitions-træningen. Den forgangne uge har budt på:

Mandag - Svømmetræning 1.5 time og 10 km løb.
Tirsdag - Morten hviledag & Anja fitnesskursus.
Onsdag - Anja fitnesskursus & Morten 1.5 time cykling.
Torsdag - Fælles 30 km cykling og 1 times svømning.
Fredag - 10 km løb.
Lørdag - Anja svømn. & 60 km cykling, Morten 60 km bike & 5 km løb.
Søndag - Anja 40 km cykling & 10 km løb, Morten 75 km cykling.

Anja under fitnesskursus i Zurich.

Samlet træningstid er nu cirka 10-12 timer ugentligt og vi har som planen viser prøvet at skifte mellem disciplinerne under træningspas. Det er hårdt at gå fra det ene til det andet, men hvis man ikke forcerer tempoet lader det sig gøre uden de store kriser. Som skrevet står er det små distancer, men den kommende uge vil vi øge en smule og især transitionen fra cykling til løb skal trænes 2-3 gange over de sidste to uger til deadline.

Ellers tager Mortens cykel langsomt form og vi er efterhånden blevet fortrolige på vejene. Vi har også købt lidt øvrigt udstyr ind som vi nok skal vise her i starten af ugen. Vores projekt er ved at blive lidt af et udstyrsstykke, men det er nok ikke nogen overraskelse for de, der kender den mandlige del af husstanden.

Som billedet herover viser er temperaturen også på vores side for tiden, sidste år til Påske havde vi en smule snefald, men med lidt held holder det tørt i år og vi kan få trænet nogle dage i ferien.
Imorgen er det Anjas sidste dag med svømmetræneren, ellers byder ugen på et program, der minder meget om ugen, der netop er ved at være overstået.

Ingen kommentarer: