17 april 2009

Snøft

Med foråret og det gode vejr følger naturens sindrige forplantningssystem, der har set sit snit til at kickstarte årets pollensæson med et regulært brag. Pollen-niveauet i Basel og omegn er gået op gennem loftet flere gange den seneste tid, med stor irritation til følge for allergikerne.
Den klub tilhører Mortenn desværre, og mens det før i tiden var en mild høfeber er det hernede grundet den højere temperatur slået ud i en nærmest astmatisk tilstand. Hver dag følger vi med i pollen-udsigterne og i øjeblikket ser de ud som her på billedet med maksimal-belastning over hele spektret. Det er især hassel og birk, der i øjeblikket ødelægger både humør og nattesøvn.

Current pollen level in Switzerland


Heldigvis har allergien ikke vist den store negative effekt på den fysiske ydelse, så snart der kommer sved på panden og omløb i blodårene, så svinder effekten af de allergifremende elementer. Især solbrillerne skal man huske så man får så lidt pollen i øjnenen som muligt, og når træningen er overstået er det direkte i bad og skylle pollen ud af hår og huden, inden allergien får fat.

No - this is not Tylers, it's ours.

Vi har også været en tur på apoteket og fyldt indkøbsposen med så meget medicin at man skulle tro vi deler medicinskab med en russisk kuglestøder. Vi er lidt nervøse for allergien en dag skal udvikle sig til astma, så Morten skal forhåbentligt til læge næste uge og have at vide om vi kan få noget stærkere end det vi kan komme til i håndkøb. Indtil videre garderer vi os med masser af lommetørklæder, øjendråber og tålmodighed.
Atjuuuu!

Ingen kommentarer: