08 april 2009

Ufrivillig hviledag

Det er ikke altid planen holder, idag skulle jeg have været ude og løbe en lang tur mens Anja er i fitness. Istedet fik jeg halvanden times overarbejde, fordi der skulle færdiggøres nogle tegninger. Min motivation var iøvrigt i bund, for der er så meget pollen i luften for tiden at jeg knap nok kan holde øjnene åbne.
Heldigvis kan jeg så tage ugens hviledag og så må jeg løbe en 10-12 km inden arbejde. Heldigvis kan jeg sikkert trække den til kl. 9 med at møde ind, så mon ikke det kan blive til en times løb inden da..?Vejret de kommende dage ser fremragende ud. I radioen har jeg hørt om alle de mennesker, der tilsyneladende har ferie i Danmark. Jeg kan ikke huske jeg har haft en hel uges ferie i påsken bortset fra i folkeskolen, men det er tilsyneladende mere reglen end undtagelsen hvis man skal tro P3's radioværter.

Solen går ned ca. klokken 20 hernede for tiden, så jeg havde lige tid til at knipse et par billeder på altanen af Slice'en, der skrider roligt frem. Hjul mangler stadig, men jeg satser på at bruge ferie-fredagen på at forbinde kabler og indstallere gear-skiftere.

God Påske til alle, der følger bloggen.

Ingen kommentarer: