21 april 2009

Et skridt frem og to tilbage (morten)

Vi lovede et indlæg i går omkring den nye race-cykel, men der kom lige et lægebesøg i vejen. Som vi har skrevet et par gange lider jeg meget under allergi i øjeblikket, og i går kunne lægen så desværre afsløre at der er tale om et udbrud af astma. Heldigvis er astmaen allergisk betinget, så den burde kun vare mens pollenantallet er så skyhøjt som det er for tiden. Det er nu ikke nogen rar besked at få, men når jeg tænker tilbage på atletiktimerne i folkeskolen, må jeg nok indse at jeg i visse perioder af foråret altid har hevet efter vejret og haft en hvæsende vejrtrækning.

More stuff from the pharmacy.

Nu er jeg så blevet udstyret med for 1500 kr. astma-præperater, der gerne skulle hjælpe mig med at trække vejret normalt og undgå de hosteanfald, der har holdt os vågne det meste af natten den sidste uges tid.
Med hensyn til søndag, så er jeg ikke bange for jeg kommer til at lide for meget under situationen, for dels har jeg kunnet træne den sidste uge, del ser der ikke birketræer i samme udstrækning i Sydspanien.

Tilbage til det lovede indlæg – en kort præsentation af den færdige racecykel. Hjulene nåede aldrig at ankomme, så jeg har sat mine 09-landevejshjul på under test, og til søndag har jeg lånt et sæt ZIPPs magen til de, der skulle have været kommet med posten.

Team stickers courtesy of a good friend.

Til gengæld har jeg så fået team-klistermærker af en god ven, og ellers består cyklen af dele som producenterne SRAM, ZIPP, USE og Ciamillo har leveret.

Med hjulene på skulle cyklen have set således ud, det kan være det kommer senere.

Ingen kommentarer: