23 marts 2009

Mens solen stadig skinner ...

Må vi hellere lave et indlæg med billeder fra weekenden, for mens det har været dejligt vejr de sidste 7-8 dage, så står den på regn og slud denne uge. Lige som man tror sommeren er på vej så slår vejret om, og vi må ikke glemme at det sneede påske-mandag sidste år.

Ud over vores obligatoriske træningspas fik vi også tid til at gå en tur i byen i weekenden og vi var langt fra de eneste, der var ude og nyde solen.

Denne unge fyr trodsede i kådhed Rhinens kolde vand, mon ikke han ligger under dynen nu med en omgang influenza...

Søndag cyklede vi med vores cykelklub, 75 km med et par gode bakker på den første del af ruten. Anja er sat på prøve under hver eneste træning med den nye cykel, for hvor hendes landevejsracer har compact gearing og 25 tænder på den største del af kassetten, så har TT-maskinen ægte enkelstartsgearing med 53/39 for og 23 som det største bag. Tungt, når der skal trykkes op over 10%-stykkerne.

Som en god ven af bloggen har bemærket, så skal vi snart i gang med at træne overgangene mellem de enkelte discipliner. Selve transitionen hvor man skifter sko og tøj skal selvfølgelig planlægges, men det værste er selve tilvænningen af kroppen efter at have siddet 3 timer på en cykel så at skulle se frem til 2 timers løb. De kommende 3 uger skal vi derfor pudse formen af med transitionstræning, noget vi blogger videre om i morgen...

Ingen kommentarer: