11 marts 2009

Knofedt (morten)

Mellem vores træningspas bliver der fra tid til anden et øjeblik til at pusle lidt omkring vores cykler. Nu hvor jeg stadig mangler en aero-cykel og Anjas er klargjort kan jeg kaste min kærlighed over vores normale road-cykler, der skal klargøres til foråret. Som jeg har skrevet tidligere tager jeg hvert år cyklerne fra hinanden hen over vinteren, skiller dem komplet ad, renser og smører alle dele og reinstallerer. Det er nærmest om at være ulykkelig ejer af en PC med et Microsoft-produkt, det hele skal rebootes og genopbygges fra start. Til forskel fra Bill Gates afkom så holder jeg meget af både cyklerne og processen, så det er hyggelig aftenunderholdning mens Anja er optaget af Desperate Housewives eller American Idol.

I aftes har jeg poleret begge vores SystemSIX rammer op med en lakrenser og derefter givet to gange voks. Hvis der kommer en ridse i lakken kan aluminiumet korrodere med tiden, men det er nu mest for glansens skyld de får en kærlig behandling. Forgaflerne får samme omgang og efter en times tid eller to er de klar til at få monteret dele.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det lyder som om at du kunne være i familie med min kæreste, sådan som du nusser om cyklerne hi hi
:0).. Glæder mig meget til at være sammen med jer til giant24..

Knus herfra Holbæk