01 november 2008

US-indtryk (morten)

Tre uger + det løse er overstået i US. Jeg er tilbage i Basel og har fået min iPhone op og køre igen. Det er tid til et par billeder fra de tre uger, lidt løst og fast:

Kontoret er en gammel træ-bygning med en mere nutidig tilbygning bag den røde facade. Kontoret huser marketing, salg og management foruden R&D-afdelingen jeg arbejder i. Der er test-labs og værksted foruden et stort employee bike room, der selvfølgelig er fyldt op og lettere rodet.

Kontoret ligger ned til en sø, hvor der ved breden kører regional-tog. Hopper man på i Bethel med retning mod NYC kommer man forbi den originale Cannondale station, der har lagt navn til firmaet. Da stifteren Joe Montgomery i 1971 havde bygget sin første cykel-trailer og ville stifte virksomhed, ringede han til ervhervs-styrrelsen fra en mønttelefon ved den lokale jernbane-station. Da stemmen i røret spurgte til navnet på virksomheden var Joe i vildrede, for det var han ikke forberedt på. Han kiggede på, så skiltet over sit hoved og gav navnet "Cannondale".

Frokost kan man købe i Bethel down town. Der er et par kilometers vej så det foregår primært i bil. Man kan dog tage cyklen eller som her nyde det gode vejr til fods.

Halloween var igår fredag, og selv menneskets bedste ven skal da ikke snydes for en udklædning. Jeg fandt de her kostumer i den lokale "party-store". Så ved du du er i USA.

Sidst men ikke mindst min sommer-hvide Kia lejebil. Ikke noget fantastisk stykke automobil, men fin til at komme rundt i området med. Automatgear naturligvis og 50 USD pr. dag med forsikring und alles.

Ingen kommentarer: