08 november 2008

It's the hard-knock life...

- synger de hjemløse børn i Broadway klassikeren Annie. Og det er faktisk hårdt at være til, især hvis man vil være med på den nyeste lire-bølge indenfor velocipedens verden. Hver eneste gang man får sparet sammen til ynglings-objektet, så overgår industrien sig selv igen. Hurtigere, højere, og i cykelbranchens tilfælde; - lettere.
Vi har taget forskud på julegaverne, eller dvs. Morten har, og foræret sig selv et nyt kranksæt til at matche de race-røde bremser. Zipp Vumaquad hedder herligheden og skulle gerne stå som benchmark i styrke, stivhed og letvægt det næste år eller to.

Der er lagt i ovnen til en masse hyggelige timer i kælderen med adskillelse, rensning, smøring og genopbygning af vores cykler, og når det bliver mørkt allerede klokken 17, så er der masser af gode timer til det vinteren over.

Til nørderne er der følgende bonus-oplysninger: Sættet er BB30-versionen med keramiske lejer, bemærk de special-designede klinger med kun 4 klinge-bolte. Boltene er "No-Nuts" dvs. der er ingen gevind-del, boltene skrues direkte i den mindste klinge.

1 kommentar:

Kanonkuglen sagde ...

Uhh la la... se det er lækkerier for den kræsne rouleur - det bliver vist tidlig jul omkring Basel:-)!