17 november 2008

R*ven af 3. division

Vintertræning på landevejen er lidt som ballet i gummistøvler. Bevægelserne er de samme, men tempoet er lavt og udførelsen kluntet. Som billedet illustrerer er de lange gevanter kommet ud af skabet og ud på landevejen omkring Basel. Der er ikke meget spræl over vintertræning - det er lidt som at sidde fast i røveren af 3. division, og udsigten fremad er ikke meget anderledes.

De fleste medlemmer af velo clubben har vintercykler, blandt andet den fine gamle "made in DK" Principia 700 i klassisk bordeaux rød (venstre i billedet). Der er overraskende få med skærme, faktisk kun en enkelt indtil nu, men mon ikke det kommer i takt med at føret bliver vådere.
Enkelte medlemmer skifter snart til fixies eller ihvertfald single speed cykler og så er det slut med at køre kuperet. Så tror jeg vi igen hopper på mtb'erne og trodser mudderet, for én ting der er værre end at køre på landevejen om vinteren, er at køre på komplet flad landevej om vinteren.

Heldigvis kan vi stadig cykle sammen sålænge Anja kan pakke sig godt ind i lyserød termo-jakke og neopren sko-overtræk. Det er tough at komme ud af døren søndag morgen kvart i 10, men når man kommer hjem og sidder i saunaen føles det straks meget bedre.

Ingen kommentarer: