30 november 2008

Les Mills Day i Malibu Fitness

Som vi har skrevet om tidligere er vi faste gæster i det lokale fitness-center. Morten underviser i BodyPump og spinning med jævne mellemrum og Anja er ivrig deltager på Pump, Combat og Attack-timer. Til de der ikke lige er helt med på hvad vi taler om, så er det hold-træning i en sal med små vægte, kampsport- eller aerobic-inspireret koreografier. Der er ca. 15-25 deltagere på et hold, der varer 60 minutter.
I dag søndag var der en event med 6 forskellige programmer samlet på 4 timer. Alle programmerne kommer fra samme trænings-akademi/virksomhed; Les Mills fra New Zealand. Morten skulle undervise i Pump og Anja skulle debuterer som BodyCombat instruktør.

Det at undervise andre mennesker i fitness er både sjovt og krævende. Det er selvsagt ikke atomfysik, men det kræver god koordination, overblik, rimelig fysik og en lyst til at være centrum for opmærksomhed. Til formålet er man udstyret med en mikrofon der minder om den Madonna og andre popsangere anvender og så ellers en koreografi man gerne skulle huske til punkt og prikke.

Musikken spiller ca. 10 gange 5 minutter og imellem numrene er en kort pause til at skifte til det næste. Vi blev hele dagen for at være med på alle programmerne og Anja klarede debuten i fin stil. Hvornår hun får sin egen time ved vi ikke endnu, først skal hun afslutte instruktør-uddannelsen efter nytår.

2 kommentarer:

Anja og Morten sagde ...

.

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten og Anja... tillykke kan man vel næsten sige. Det må siges at være yderst vellykket "integration" i det Basel'ske:-)! Jeg forestiller mig gloser på tysk og engelsk flyve gennem luften mens musikken pumper i højtalerne...

Hilsen fra det kolde Danmark