03 december 2008

Årets gaveidé

Til cyklisten m/k der har alt kan det være svært at finde på den helt rigtige gave. Heldigvis kan man altid bruge et lækkert stykke beklædning, hvad enten det er til skoven, landevejen eller den urbane jungle. Der er flere mærker vi har god erfaring med: Assos, Gore, Cannondale, Fusion og Sugoi for at nævne nogle. De er dog alle inferiøre når det kommer til roleur-kvalitet og autencitet i forhold til det britiske Rapha.











Vil man glæde sin cyklende halvdel eller ven, så tag et smut forbi Raphas hjemmeside. Der er masser af beklædning til alle formål, lækkert tilbehør og ikke mindst nærmest kunstneriske fortællinger om episke cykelture for amatørene og de professionelles lidelser på landevejene rundt om i verden. Bøgerne er Jørgen Leth værdige i artistisk og fotografisk kvalitet.













Det eneste vi har lidt svært ved at se fornuften i er Raphas teamcykler, der virker som brandets kvalitetsmæssige lavpunkt. Vi ønsker os (ja ok, lad os være ærlige og sige: Morten ønsker sig) tre baselayer t-shirts i merino-uld, Rapha årsbøgerne og guiden til Pyrenæerne. Aternativt et gavekort :-)
Glædelig (h)jul!

Ingen kommentarer: