29 december 2008

Juleferie

Godt en uge er gået uden vi har givet lyd fra os på bloggen. Det er selvfølgelig under lavmålet, men vi undskylder os med julestress, rejse og isolation i sommerhus uden internetforbindelse. Vi er nu tilbage i Basel så her kommer en kort opsummering over den sidste uges aktiviteter:
Vi tog flyet til Danmark søndag d. 21. dec. og ankom sent om aftenen til København. Mortens bror Simon bor på Frederiksberg, og han overlod sin lejlighed til os i et par dage, mens han overnattede hos kæresten. Vi brugte tiden I København med strøgtur I julemyldret, sightseeing på Amager og vi fik købt de sidste julegaver.

DR Byen - Amagers perle i vintersol

Lillejuleaften fløj Anja videre til det nordjyske for at holde jul med familien. Morten holdte jul sammen med sin del af ophavet i sommerhuset på Tuse Næs. Der er blevet hygget, spist masser af traditionel julemad, mandlen fundet, og turen er gået lystigt rundt om juletræet, inden pakkerne med spænding er blevet pakket op. Jul på dansk med stort D.

Stemning fra Limfjorden

Den 26. fløj Anja retur til København for blandt andet at hilse på Mortens familie og være med til den årlige julefrokost. Vi har haft nogle virkelig skønne dage og har nydt at se familien, men hvor tiden dog flyver af sted I godt selskab. Et par ture på cyklerne og I løbeskoene er det også blevet til, så vi har ikke ligget hele julen på den lade side.

Bjørn, Morten, Casper & Christina på vej i skoven juledag.

Tilbage i Basel er Morten i dag startet på job igen mens jeg først skal starte på job igen den 22. januar.
Vi holder Nytår her i Basel med vore gode venner Henna og Juan, samt et par andre af Mortens kollegaer plus påhæng. Vi står for en del af maden, resten bliver bragt, fyrværkeriet står byen for, rødvinen og champagnen er i hus - så håber vi bare på mildt vejr og en fantastisk aften.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uha, de V-brakes der må da ha været en prøvelse for en Coniseur som dig Morten.... ;o)
Anyways. Godt Nytår til jer Sydpå, håber på nye episke slag for Team Mil Sonrisas i 2009.
Hilsner
Andreas

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten... ja også en rigtig glædelig jul og nytår herfra.
Faktisk er de billeder du har taget ved DR lige i min baghave, jeg bor 100 m. fra du har fotograferet - pudsigt:-)!

Jeg skal iøvrigt nok få svaret din mail senere... sorry:-)!

Anja og Morten sagde ...

Tak og i lige måde til Jer begge.
Andreas - ja de v-bremser var meget sigende for cyklen men i bund og grund var det jo bare rart at komme ud. Jeg lånte den gamles fleece-jakke der vist også var et par numre for stor, men hvad gør man ikke for en tur i skoven.

Lars - Det haster ikke med mailen, det er helt ok. Synd jeg ikke lige vidste hvor du bor, vi travede rundt omkring DR byen i en times tid før vi gik til Islands brygge - Christianshavn og ind til Magasin.
Det er nu et fedt område derude på kemikalie-øen.

Cheers!