28 november 2008

Ud med det nye

For godt tre maaneder siden byggede jeg en "ny" landevejs-cykel som et forsoeg udi rammestoerrelse og geometri. Formaalet var at faa ryddet op i stumperne i kaelderen, faa samlet en cykel der rent faktisk kunne trille istedet for at haenge paa en krog, og saa ellers haabe paa Anja ikke opdagede ny-erhvervelsen holdende i et hjørne af arbejdsvaerelset.
Forsoeget er gaaet fint; cyklen har koert, de undrende blikke har vaeret begraensede, og naar man som jeg er lidt "in between" rammestoerrelser er det sundt at afproeve baade 54 og 56 cm. Konklusionen er at jeg alt efter "stand-over-height" fint kan koere begge stoerrelser og at jeg foretraekker 54 i SuperSIX udgaven.













Nu er det blevet vinter og selvom det ville vaere rart at fortsaette gennem de kolde maaneder paa en helt ny kulfiber-raket, saa giver det altsaa ikke helt mening - det maatte jeg jo nok give Anja ret i. Jeg tog konsekvensen sidste uge og satte cyklen til salg, og igaar aftes kom der saa en fyr og byttede med en stak kontanter. Trist at skulle opgive en fin cykel, men nu har den et andet godt hjem og han lovede at passe godt paa den.













Tilbage er nu at faa vintercyklen paa benene igen, den gode gamle Saeco Team i metallic roed aluminium, med buler og skrammer efter haarde loeb paa den professionelle scene og ikke mindst en geometri, der er lavet paa maal... til en anden.

2 kommentarer:

carsten sagde ...

Hvis du er omkring 180 cm høj, må du gerne sige til næste gang du har en cykel til salg. Dine cykler er virkelig cool :-) Hilsen Carsten

Anja og Morten sagde ...

Hej Carsten, tak for de pæne ord. Jeg er selv 182 så det kan vi sikkert godt finde ud af. Skriv en mail til tusindsmil@gmail.com med dine ønsker og budget, så kigger vi på det.