31 oktober 2007

Running with bike (morten)

I dag tirsdag har jeg fået mit indianske navn. Ikke at der er nogen her i Bethel der er af noget nær indiansk afstamning, men jeg har været ude og køre mountainbike med Chris fra kontoret.

Med en hel ny cykel i et meget uvant terræn, ingen klikpedaler og 6 måneder på landevejscyklen, ja så var det nærmest som ballet i gummistøvler. Klipper overalt, stejle stigninger og nedkørsler og så en sprit ny carboncykel, ja så brugte jeg mere tid af cyklen end i pedalerne.

Turen tog os op over en del højdedrag og højdepunktet var Humpies Lookout, hvor der var en fantastisk udsigt over området. Engang i tidernes morgen har Chris og et par andre bygget en bænk af træ, som man kan sidde og nyde udsigten på.

Det er mest skov og klipper, så på en god dag er der både wild turkeys og rådyr, men tirsdag var der blot mine støn og hiven efter vejret der gav genlyd mellem træerne.

Som billederne dog viser var jeg ikke af cyklen hele tiden og den kører ganske glimrende. Der skal lige justeres et par stumper og de inkarnerede mtb-ryttere vil nok mene at den fine plastik-skive på baghjulet skal af, men ellers så er den good to go.

5 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Hej igen... sorry for alle mine kommentarer Morten, men det er jo selveste en mtb'ers paradis du er havnet i:-)!
Og 6 måneder på landevejen, er det første gang du er på mtb eller blot første gang i 6 måneder:-)?

Anja og Morten sagde ...

Dejligt med kommentarer! :-)
Det er et super sted her, desværre er min teknik kombineret med nervøsitet for cyklen ret begrænsende for performance :-)
Og ja, sidste gang jeg sad på en XC var sidste omgang af Giant24timers i maj måned. Meeen jeg har store planer for foråret og sommeren, så der skal køres nogle trails her igennem vinteren.
Kunne godt have brugt en full-sus igår, det går jeg og overvejer at få fingrende i. Der er bare noget fristende over en fasthale sub 8 kg. Selv for mig med mine 80+ på kroppen :-)

Anja og Morten sagde ...

Har desværre ikke haft tid eller laptop batteri til at få kommenteret på dine indlæg. :-(

Steen Go'e Ben sagde ...

Husk hjelmen Skipper ;o)

Steen.

Anja og Morten sagde ...

Steen - du har fuldstaendig ret. Tror aldrig jeg har koert uden hjelm og det er ogsaa en stor fejl... Men den cykel skulle proeves og jeg anede ikke hvad jeg gik ind til.
Do not try this at home kids :-)