30 oktober 2007

Party 36 is onboard (morten)

Søndag morgen alt alt for tidligt tog mine kolleger og jeg turen fra Basel til Zürich for at flyve til John F. Kennedy Airport i New York, og køre til byen Bethel i Conneticut, United States. Rejsen har til formål at deltage i en række møder i USA, og det er første gang jeg tager turen ”over there”.
Vejret var superb da vi landede i JFK, sol og 15 grader, så udsigten fra flysædet over Long Island Beach var heller ikke til at klage over.

Da vi var landet i lufthavnen tog vi skytrainet ud til stedet hvor vi skulle samle vores lejede bil op. Firmaet var lidt særpræget og næsten karikeret amerikansk: Vi blev hentet i en minibus med en ret karismatisk chauffør - en rigtig afro-dude med reggae hår og rastafari-hat. Lidt ukonventionelt havde han Celine Dion kørende for fuld udblæsning over stereoen, så det trækker naturligvis lidt ned i helhedsindtrykket. Men vi steg ombord og placerede vores bagage hvorefter vi blot ventede på bussens fremrykning mod bestemmelses-stedet. Chaufføren satte efter et par minutters betænkningstid karreen i gear og kaldte op over radioen, og med ordene ”Party 36 is on board, ETA in seven minuttes”, og så ved du at du er landet i "Gods own country". Jeg forsøgte at tage et diskret billede af ham og minibussen, men det lykkedes desværre ikke rigtigt. Hans navn var i øvrigt Nick og han var ”on behalf of Independant Enterprise happy to serve us in any way possible.” USA er for fedt!

Efter at have boardet en stor Buick og kørt knap to timer var vi endeligt fremme i Bethel. Vi skulle desværre direkte på kontoret til et kort møde, så jetlag måtte være jetlag og den NFL kamp jeg havde håbet på at nå måtte vente. Kontoret er dog ikke et kontor som vi kender det i Europa, det er en gammel lade/stadionsbygning i super autentisk stil. Det udløste et lille smil at se hovedkontoret, som jeg har hørt så meget om gennem de sidste tre måneder.

Vi fik pizza og Budweiser til aftensmad, og heldigvis var hotellet ikke langt væk, så jeg nåede lige at se 3. og 4. quarter af kampen. Pizzaerne er i øvrigt 30 procent større end noget andet land jeg nogen siden har været i, men alt er vist stort herovre.
Mandag morgen ventede ikke kun en lang række møder, men også en spændende pakke. På kontoret stod en stor brun pap-emballge med mit navn skrevet på toppen, så frokostpausen bruge jeg til at flå emballagen itu og befri indholdet.

Stor var begejstringen da jeg fik åbnet op, og til de der ikke allerede måtte have gættet det, så var der en sprit ny hardtail mountainbike i pakken. Full carbon, team edition, lige klar til at blive rigget op og testet i skoven.... så er der kun at vente til at jeg får en time eller to mellem møderne til at tage den ud og få gjort den beskidt.

2 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Du lever det søde luksus-liv i staterne med cykler, pizza og øl:-)!
Forsat go' tur i Bethel US:-)!

Steen Go'e Ben sagde ...

Aarghh.... må man godt sige; Svin! - uden at der iøvrigt skal lægges tryk på det ;o)

Er bare misundelig... og har rigtig svært ved at skjule det, god tur i god's own country!

Steen.