02 oktober 2007

IKEA-manual

Vi bringer en service-meddelelse.
Således samles en Malm kommode fra Ikea!
Først vurderes de tilgængelige resurser, der er nødvendige for at fuldføre missionen og en strategi for kampagnen besluttes.

Et stabilt fundament konstrueres for at sikre den videre fremfærd.

Dernæst stabiliseres de bærende aktiver med en landfast forbindelse og den samlede struktur tager langsomt men sikkert form.

Slutteligt beklædes flankerne og de bevægelige elementer færdiggøres og Malm er klar til indrykning.Tak til Birke Alle for sponsorat af garderobe-inventar :-)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Som ingeniør i bærende konstruktioner ved jeg ikke om jeg kan godkende denne procedure.
Kan ikke sige det nok gange: Sikkerhed frem for alt! Hvor er Anjas sikkerhedshjelm henne? Og måske et par handsker ville være på sin plads, for hvad er chancen for at hun rammer det søm... ;-) Og hvilke foranstaltninger er der lavet for at konstruktionen ikke senere skal falde sammen? Her tænker jeg blandt andet på vindkryds og fastgørrelse af fundament... Ikeamøbler er ikke kendt som leverandør af massive og robuste elementer, hvorfor jeg bestemt mener der skal laves nogle forebyggende foranstaltninger!
Men som arkitekt vil Morten nok mene jeg er helt ude hvor duerne er vendt om. Det er det ydre der tæller, og bare det ser godt ud, så går det nok. Næh du, den indstilling kommer man ikke langt med.

Well, håber i har det smukt. Sender et par camping habitter og medfølgende svedbånd ned til Jer, så i er veludrustet næste gang i skal spille badminton.

Anja og Morten sagde ...

Man maa naturligvis respektere en fagmands mening, men hjemme hos os er det Anja der har bukserne paa som du kan se. Jeg har faaet lov at baere hjelm og handsker, naar hun udfoerer arbejdet... Turde da heller ikke tage billederne uden behoerigt sikkerhedsudstyr :-)

Kommer der snart flere billeder fra Jamaica-man?

Morten