04 maj 2013

Verden er i farver ...

Denne tid af aaret er en helt saerlig tid synes vi. Paa vores nu 6-aarige udenlandsophold har foraaret altid vaeret en helt speciel tid i kalenderen med alt hvad der dertil hoerer af varmere vejr, solskin og farvestraalende natur. Her i Connecticut er det heller ikke anderledes, selvom det i aar har ladet vente paa sig.













Dagene op til foraaret endeligt slaar igennem og faar fat er altid specielle. Man kan maerke spaendingen i luften, varmen er lige paa trapperne, traer og buske staar klar til at springe ud.
Det hele gaar saa hurtigt at jeg i aar besluttede mig for at indfange oejeblikket gennem linsen af mit middelmaadige iPhone kamera.

Foer...













Billederne her er fra weekenden d. 20 April og igen fra sidste weekend; 27-28, saa kun en uges mellemrum. De er alle taget mellem klokken 9 og 11 om formiddagen med en nogenlunde enslydende vejrudsigt. I disse timelapse dage burde jeg selvfoelgeligt have stillet et digitalt spejlreflekskamera op paa taget og knipset den sidste maaneds udvikling i stills, men det har jeg ikke tid til. Det maa vente til pensionsalderen. Jeg synes selv billederne her fortaeller historien ganske godt - foraaret indtraeffer med oejebliks varsel og naar det sker gaar forstadsnaturen fra forsigtig blomstring til fuldt flor.

Efter.





Benjamin og jeg har tilbragt meget tid sammen mens Anja har restitueret sig selv og Helena. Foraar er lig med udendoersaktiviteter og vores strand er endeligt ved at komme til live.



Hvad er bedre end en far-soen aktivitet omkring klassiske hestekraefter? Der er som de foregaaende aar biltraef ved stranden sidste weekend i April, her een af Daddys yndligsautomobiler, der vel sagtens var det yngste medlem paa plaenen.














Alle de oevrige koeretoejer er fra en tid, hvor drivhusefekt var noget med at prutte for meget under dynen. Der er klart overtal af mustangs, Shelby Cobras og Vetter, og der er flere og flere biler med hvert aar. Alt er vaerd at se paa synes vi, selvom det var godt der i 90'erne kom en bil fra en anden planet.














De foerste grill-kul er blevet taendt op under paa vores strand, bordene er sat frem langs stien og det varer sikkert ikke laenge for livredertaarnene kommer i position ogsaa. Saa er det lige straks sommer.













Vejret er ikke helt til korte bukser med mindre man er aktiv eller i lae for vinden. Det er stadig lidt koeligt i skyggen, saa en troeje eller vest er en god ide. Shorts har vi fundet frem, men de kom ikke med paa dette billede. Det gjorde til gengaeld Helena i sin barnevogn, foerste tur til legepladsen med familien.














Billedet her er ioevrigt et godt eksempel paa at det har vaeret en lang og kold vinter indtil nu. Hvis du klikker HER kan du se hvordan det saa ud i 2011 til biludstilling dengang vi bar Benjamin rundt ifoert babybjorn og wifebeater.

Ingen kommentarer: