26 maj 2013

4WD

Et ekstra barn stiller nye krav til logistikken i og omkring hjemmet. Inderst inde havde jeg nok set endnu en dreng som en fordel kva Benjamins aflagte toej og tilbehoer, omvendt haenger der jo minder of affektionsvaerdi fast ved toejet, saa det er fint at Helena skal have ny garderobe, saa ryger Benjamins toej videre til andre vaerdigt traengende.














Der er masser oevrige effekter, Helena kan arve uden det giver anledning til dyre psykologbesoeg: Badekar, babybjoern og bumbosaede for nu at starte i den ene ende af alfabetet. Pigetoej har vi faaet fra Pablo og Erin i stue-etagen og andre venner og bekendte. Som vi har erfaret med Benjamin er boernetoj til for at blive distribueret, jeg tror ikke Benjamin trods sin aktive natur har slidt et eneste hul i andet end sine foraeldres nerver under udspring fra rutsjebanen.


Paa eet punkt har vi brug for nyt: Vores babykarret. Vi har, som du maaske har bemaerket, en del forskellige barnevogne, trailere og loebevogne - men de er alle skabt til at rumme een passager.














Gode vogne med plads til to haenger ikke paa traerne, ihvertfald ikke herovre. En tvillingebarnevogn er smart i Danmark med gode, brede fortove, men paa disse laengdegrader er det ikke optimalt. Benjamin behoever at sidde op og foelge med mens Helena  skal ligge ned og sove.



Der er derfor i vores erindring ikke mange produkter, der lever op til vores aktive livsstil og det faktum at Anja skal kunne betjene vognen let og bekvemt.














Jeg har derfor gennem nogen tid kigget nettet i soemmene og fundet firmaet Phil&Ted, der laver nogle virkelig cool inline strollers, altsaa vogne, der rummer to boern i en smal, multifunktionel pakke. Jeg kontaktede firmaet og fik en rabat-kode, saa nu skal vi paa nettet og shoppe til ungerne. For bedst at illustrere vores behoev ledte jeg i gemmerne efter billeder af Benjamin saa firmaet kunne anbefale det rigtige produkt til os. Her er et par af de snapshots, jeg sendte Phil&Ted, der kvitterede med at anbefale deres Navigator model.







Ingen kommentarer: