13 maj 2013

High Maintenance ...

Der er godt gang i huset med ny beboer og besoeg fra Nordjylland. Heldigvis gaar de to ting godt sammen, saa Anja faar lidt tiltraengt ro mens bedsteforaeldrene agerer boernepiger.













Helena vokser og trives som du kan se, mest om dagen hvor hun sover en del timer ad gangen og for det meste er godt tilfreds. Hun har nogle perioder, hvor lydniveauet tangerer kolik, men der bliver heldigvis laengere og laengere imellem de voldsomme udbrud.













Udstyret med et saet veludviklede lunger og hoejeste alarmberedskab, der ikke overraskende er blevet bemaerket af vores underbo. Hun er high maitenance fra dag et, hvilket vi kan manoevrere omkring. De hoeje skrig og graad er derimod til at skaere lemmer af med.














Om aftenen tager det hele fart desvaerre. Det starter cirka klokken 19:30 og det varer til klokken 21:00 eller 22.00 foer hun igen falder til ro. Vi har indsnaevret feltet af mulige arsaager til luft i maven og generelt fordoejelsesgener, og ble-barometret naermer sig gerne 20 paa en dag. Hvorfor det akumulerer sig til aftentide er svaert at sige, men hun spiser meget og hyppigt gennem dagen, saa maaske der bare er et flaskehals-problem i den anden ende.














Moderen har afskaaret alt, hvad der kan taenkes at skabe gaslommer i systemet, saa loeg, hvidloeg, kryderier, juice og champagne er puttet tilbage paa koel. Derudover har vi afskaaret al parfume og vi proever at vaere opmaerksom paa den megen pollen, der pt. er i luften. Hvad der praecis goer udslaget ved vi ikke, vi kan blot tilstraebe forbedring efter eliminationsmetoden.














Anjas foraeldre goer alt hvad de kan for at hjaelpe os, og det er rart med lidt kolik-ekspertise i huset. Helena har ikke kolik, lad os slaa det fast (7-9-13), men det er en frustrerende situation, mange foraeldre sikkert kender til. Den gode nyhed er som du kan se i denne post, I de vaagne og rolige oejeblikke er Helena en ganske soed og charmerende lille pige.
Vi krydser fingre for der snart er bedring forude.

Ingen kommentarer: