15 maj 2013

Mother's Day 10K

Der er mange maader at fejre Mors Dag paa - de fleste indeholdende blomster og middage eller maaske en aeske chokolade som paaskyndelse af alt det vores moedre gaar gennem for os. Jeg tilhoerer racen af haabloese romantikere, saa jeg havde inviteret Anja ud og spise mens hendes mor blev beloennet (?) med en aften med boeneboernene.















Date night nummer 1 i 2013, vi brugte den foerste halve time paa at finde ud af om vi overhovedet havde vaeret afsted i 2012. Heldigvis har vi jo en blog og minsanten om vi ikke havde vaeret afsted hele 4 gange hvis man taeller nytaarsaften med.














I aar skal det vaere anderledes, saa vi har aftalt een date per maaned, startende (meget belejligt) med koordinering af Anjas foraeldres besoeg. Flyvende fra start smed vi en smule vand i haaret og skosvaerte paa ojenlaagende og saa ellers i volvoen over floden til Pasta Nostra, en lille italiensk restaurant i hjertet af South Norwalk, i folkemunde SoNo.

Det er et lidt tyndt indlaeg, lad det vaere sagt med det samme, for vi har ingen billeder at fortaelle med. Vi noed maden og tiden sammen uden boern og man sidder jo ikke paa en restaurant og tager billeder af cuisinen eller gaesterne omkring een. Istedet for kommer her et billede fra naeste morgen, hvor Benjamin, Anja og bedsteforaeldrene tog Helena med en tur til stranden for at heppe paa Daddy, der skulle loebe 10 km loeb.














Hvad er bedre end at takke sin wife for at vaere en straalende mor ved at loebe 10.000 meter saa hurtigt som mulig? Blod, sved og taarer som de siger, selvom det i dette tilfaelde mest var sved og snot, der hang ud af Daddy, da han 41 minutter og 28 sekunder senere krydsede maalstregen,
Sidste aar sluttede jeg som nummer 28 af 309 i tiden 43:48, saa med en forbedring paa 2 minutter og 20 sekunder svarer det til praecis 5%. Det er lidt svaert at kvantificere, men indbragte en samlet 16. plads af 298 startende og en flot pokal for at slutte som nummer 2 blandt de 30-39 aarige maend. Den smukke skulptur i aedel plast og guldspray har Anja nu fornoejelsen af paa hendes sengebord.

Det var saa meget af trophaet jeg kunne faa plads til i 350x220 pixels.
Flot ser det ud!














Anja er naturligvis meget imponeret og ser ingen grund til roser eller chokolade, naar man kan blive begavet med saadanne en oejeblomst. Jeg har godt nok undret mig over de lidt feminine kurver paa statuetten, men det lader vi staa hen i det uvisse. Anja fortjener den for den utrolige indsats hun goer hver eneste dag for vores familie og med den besked og et kys paa kinden sendte vi hende ud paa hendes egen Mother's Day loebetur.













Naeste aar er det Daddy og ungerne, der hepper paa mor fra sidelinien!

Ingen kommentarer: