25 april 2013

Family of Four ...

Dag #1 i vores nye kvartet har budt paa en rolig affaere med masser af indtryk. Benjamin og jeg sov hjemme medens Anja og den lille var paa hospitalet. Grundet den pludselige entre til verden sov pigen med sygeplejerske saa de kunne tilse hende skulle det blive noedvendigt. Anja fik sig nogle timers soevn, og da amningen forloeber flydende har mor og datter det straalende.














Hun er en temperamentfuld lille dame med god appetit, godt sovehjerte og gode lunger! Benjamin var vidst mere rolig i sine udbrud lige som vi husker det, men der er saa mange indtryk i kroppen at det er svaert at erindre. Det hele er gaaet saa staerkt, naermest for hurtigt til vi har kunnet foelge med. Oveni er vi meget opmaerksomme paa Benjamins behov og deltagelse, saa det har vaeret Daddy alene hjemme med Benjamin idag, to besoeg paa hospitalet lig med knap fire timer med mor og den lille ny.














Det er en lidt svaer situation at vaere i som andengangsfar. Man vil gerne vaere til stede, Benjamin har brug for at foele han er med hele vejen og det er bare begraenset hvad man kan hjaelpe med paa hospitalet. Oveni har jeg paadraget mig feber og forkoelelse, saa al kontakt med spaedbarn boer foregaa gennem maske. Det er svaert at acceptere som du kan se, men det bedste for mor og barn er ro og hvile og min tur skal nok komme.


Som bloggen har dokumenteret har hele graviditetsforloebet vaeret meget anderledes denne gang end med Benjamin. Derfor var det heller ingen stor overraskelse at koennet var anderledes. "En pige stjaeler sin mors skoenhed" som de siger, og Anjas halsbrand, toerre hud og soevnbesvaer taler sit klare sprog. Nu hvor hun er ude skal vi have fundet et passende navn til den lille, saa den lyseroede liste er kommet op at haenge paa stuen.














Der er dog eet navn, der har floreret lige siden Benjamin kom ud som dreng. Valget er sikkert svaert for de fleste, som det er for os, og der er mange individuelle ideer og meninger. Vores bevaeggrundlag er flankeret af ord som klassisk, multilingualt og et drys af statelighed. Og det skal under ingen omstaendigheder vaere et alt for populaert navn, selvom Oliver og Storm er soede. De passer maaske heller ikke saa godt nu det blev en pige...Inden hun kom ud jokede med at uanset hvordan "hun" saa ud, saa ville hun blive en HELENA.














Vi har oevet os i dag inden papirene skal skrives under imorgen, og de oevrige kandidater som Emilie, Isabella og Kayla er fortonet i baggrunden. Der er nok bare tilbage at regne beslutningen for vaerende truffet, ellers skal moenten frem igen imorgen tidlig.















Der er mange billeder i vores kamera og det er svaert at holde styr paa dem alle, saa her er en kollage af indtryk fra idag og et enkelt fra igaar aftes, der meget godt illustrerer hvor utrolig en kvinde Anja er. 56 minutters foedsel uden nogen form for medicinske hjaelpemidler. Gaaende rundt paa stuen til det sidste for at holde smerterne fra livet.















Anja og Helena kommer hjem imorgen, vi henter dem inden middag saa Benjamin kan faa sin soester hjem og en god lang middagslur som storebror.




1 kommentar:

Erin sagde ...

I absolutely love her name! And she is beautiful. :)