10 april 2013

Forårsklassiker ...

Er du cykelsportsinteresseret har du sikkert siddet foran tv'et med et forelsket blik i øjnene de sidste par søndage. Forårssæsonnen er i fuld gang, og selvom vejret i Europa ikke har vist barmhjertighed har cykelhjulene rullet gennem både det Belgiske og Franske landskab.
Vi har fejret sæsonstarten på kontoret med en impromptu fællestur i hvad der må betegnes som opløftende vejrlig. op mod 25 grader har vi haft de sidste to dage, og med lidt sol oveni har det virkeligt føltes som forår, nærmest sommerligt.
Over 40 ryttere var klar til at fejre det gode vejr og de professionelle ryttere, ruten var lagt ud på knap 40 kilometer med 4 lange grusvejs-strækninger, det tætteste vi kommer på brosten på disse egne.Gruppeto-foto blev taget og så var der ellers afgang i korte ben og vindvest. Opsamling på de første to grus-passager og så ellers hver mand m/k for sig selv resten af vejen. Jeg havde desværre ikke fået kameraet med ud på ruten, så stemningsfyldte billeder af støvede ryttere og barske stigninger må du ty til tv-dækningen af de professionelle efter.