24 april 2013

It's a Girl!

Klokken er 22:49 lokal Norwalk tid, og efter en lang og begivenhedsrig dag maa vi udbede os en smule sproglig og typografisk eftergivenhed. Anja er paa hospitalet med vores lille, nye pige, Benjamin sover i sin seng herhjemme, hvor jeg sidder i stuen og proever at faa kaedet begivenhederne sammen.

Vi kan starte med det vigtigste: Mor og barn har det godt. Pigen er lidt medtaget af hastigheden hvormed hun forlod det trygge, skvulpende leje, men er efter lidt hjaelp med rengoering af luftvejene er kommet til haegterne.














Anja var hos laegen idag, hvor der ikke var de store aendringer i hendes situation: 80% udfaset, 30 mm aabnet. Jeg gaettede 50 mm, for Anja havde allerede om morgenen fortalt at hun havde en anelse og syntes jeg skulle tage bilen frem for cyklen paa arbejde. Benjamin skulle i dagpleje og Anja skulle til laegen, saa cyklen var reelt set det smarteste for os alle, og der var organiseret en motoriseret backup skulle der ske noget pludseligt.

Klokken 14:42 ringede Anja og bad mig om at komme hjem, skulle jeg cykle skulle det vaere nu, saa jeg fik i hast klaedt om og ud i modvinden. Det var nogle lange 35 kilometer hjem til Norwalk.














Da jeg kom frem en time og seks minutter senere var Anja mere end klar til at tage paa hospitalet. Huskelisterne blev fulgt, bilen pakket og naboen underrettet saa Benjamin kunne komme hjem fra dagpleje. Noeglerne blev drejet i taendingen 16:33, saa vi var fremme ved hospitalet knap ti minutter senere.














Herfra gik det saa staerkt at jeg knap nok fik taget billeder. Der kommer flere paa imorgen fra selve hospitalet, men fast forward til 17:26, hvor der blev bragt balance i koensfordelingen i vores lille familie. Med andre ord, mindre end 60 minutter tog det fra Anja traadte ind, til pigen var ude.














Saadan ser hun ud, vores lille ny. 7,5 pund, hvilket rundt regnet svarer til 3400 gram.














Benjamin er selvfoelgelig en eksemplarisk storebror.














Der kommer mere imorgen, det lover vi. Lige nu skal familien hvile sig og saa starter der et nyt kapitel imorgen tidlig.

2 kommentarer:

Karina Vinding Sørensen sagde ...

Hvor er det dejligt at høre!
Stort tillykke med den smukke pige!

De kærligste hilsner Karina

Erin sagde ...

Congratulations to your beautiful family of FOUR! We can not wait to meet this little bundle of joy - and to hear the rest of the birth story! :) Looking forward to talking to you guys and hoping you get lots of rest. Great job, Anja. I'm amazed, YOU are amazing! xx