06 november 2012

Tilbage til Hawaii

Efter et par dage i koelvandet paa Sandy's haergen har vi faaet lidt tid og overskud til at opdatere bloggen. Vi slap meget naadigt fra Sandy's indtog, saa naadigt at vi noedigt vil sige det da vi ved hvor mange problemer andre omkring os har erfaret.
Det var en vaad og stormende nat, og sporene er mange. Det mest ophidsende for os var nok at faa vores live-raport bragt paa politiken.dk, et link du kan klikke paa HER.

Det soergelige syn af vores legeplads efter at have vaeret under 1/2 meter vand.
Flere vaeltede traer og en lugt af kloak - ikke det sjoveste sted at lege.
















Sandy har fyldt meget i mediebilledet, netop nu dog overskygget af praesidentvalget. Sidstnaevnte mest interessant for os, vi har fulgt med i valgkampen og isaer de sidste tre afgoerende debatter. Vi kan ikke stemme, men foelger interesserede med - vi lever her trods alt paa godt og Romney.

Benjamin dagen derpaa, glad for endeligt at kunne komme udenfor.















Naar man holder en blog er aktualitet vigtigt og vi maa sande vi ikke kan foelge med resten af medieudbudet naar det virkelige privatliv, arbejde og hobbies kommer foerst. Saa istedet for at konkurrere med Facetube, LinkedUp og online nyhedsmedierne har vi sandet at vi hellere vil droemme os tilbage til Hawaii og vise nogle flere billeder fra en oe i stillehavet, hvor vandets skvulpen mod korallerne er det lydmaessige tapet.


"Flere billeder fra Kona? Jamen OK saa, jeg kan da godt smile lidt..."














"Jeg kan ogsaa fra den anden side..."














Benjamin ved stranden med nye venner.














Benjamin ved aftensmaden med en hest af megablocks.














Jeg er en fugl...














Solnedgang over stillehavets horisont.












Ingen kommentarer: