24 november 2012

Benjamin 21 months

Han er snart 2 fulde aar den lille rod. Det er vildt der er sket saa meget paa 21 maaneder fra lille forvirret vaesen, der kunne ligge i en haandflade til en selvstaendig dreng, der kan kommunikere som en voksen (paa hans eget sprog) og tage hvad han vil have i koeleskabet. Han opfoerer sig paent, men er meget egenraadig og vi er begyndt at indfoere "time outs" i et hjoerne af koekkenet hvis han trods gentagne advarsler ikke goer som de voksne beder ham om.

Rutsjebanen er altid en sikker vinder uanset hoejde og stejlhed.














Vi har ledt lidt i arkiverne, hvilket vil sige et af vores mange kameraer og fundet billeder, der ikke er blevet bragt foer, saa her er en lille kavalkade med vores guldklump i centrum.















Benjamin er virkelig ferm til at klatre op ad trapper, rebstiger og forhindringer generelt. Vi bliver gang paa gang overraskede over hvor athletisk og staerk han er. Rebstigen her slutter i 2,5 meters hoejde som ikke volder det store besvaer for den lille fyr.

Hvad er bedre end en haandfuld jord?














Hans faedrende ophav har taget en lille cykel med hjem, der til trods for sine 12 tommer smaa hjul stadig er for stor til at Benjamin kan naa jorden. Den lille blaa "tiger" bike er derfor kommet paa loftet og far har bestilt en anden, der gerne skulle komme mandag.

19 maaneder gammel paa en lidt for stor (men ellers) ret lille cykel.














Det er gaaet op for os hvor mange billeder af Benjamin og vores familie som helhed, der ligger paa vores telefoner og kameraer, saa vi proever at oppe os og skabe lidt mere trafik paa siden de sidste dage af 2012.

Ingen kommentarer: