12 november 2012

Fra sommer til sne og tilblade igen ...

Det er rart at have solrige minder at se tilbage på, når vejret arter sig temmeligt uforsigeligt på vores kanter. Netop som Sandy er pasé dukker en ny front op, denne gang med sne og frost. Det er egentligt meget naturligt i November, men når det ellers er solrigt og lunt efterårsvejr er 20 cm sne på en dag noget af en brat vinter-opvågning.















Netop som det er kommet - forsvinder det igen, så allerede to dage senere var jeg på cyklen til arbejde. Tilbage efter sneen er den utrolige mængde blade, der grundet den sidste uges blæst er fejet til jorden.















Benjamin og Anja hygger sig med at organisere de faldne efterårsfarver i store dynger, som Benjamin med stor glæde kaster sig i.















Mens vi har været væk fra computeren har det også været Halloween, der pga. Sandy blev en lidt sløj omgang - de fleste af de uhyggelige udsmykninger var simpelhen blæst væk.















Anja tog en udklædt Benjamin med ud og gik en tur i kvarteret og delte slik ud til de børn og voksne, der kom forbi sidste aften i Oktober. Når han bliver lidt større må vi gøre mere ud af den amerikanske tradition selvom hans far ikke er meget for at blive klædt ud. Måske det skal være en dedikeret mor-søn aktivitet frem over...



Ingen kommentarer: