02 juli 2012

Sommersol

Det er blevet juli måned - vi syntes lige det var forår og vinteren var på træk. Tiden går åbenbart hurtigere end vi lige magte at følge med. Sommeren har nu fået alvorligt tag i USAs østkyst og varmegraderne svæver omkring de 30 hver dag for tiden.

Anja har investeret i second hand aircondition til lejligheden, een unit i stuen og een i soveværelset. Det er vi drenge rigtigt glade for, vi har solen direkte på huset og ind gennem vinduerne hele dagen, så der bliver let over 30 grader i huset hvis ikke vi har lidt cirkulation af luften.















Benjamin har af sin dagplejemor fået et lille badebasin, der vækker stor begejstring. Det er en god måde at have ham aktiveret udenfor på, og det gør det også lidt lettere at være i haven frem for at køre de 20 kilometer op til vores YMCA.















Vi har godt skelet lidt til vejrudsigten for Danmark, og lige så meget vi gerne vil være tæt på vores familie, lige så dejligt er det at bo i varmen, når nu det ifølge kalenderen er sommer. 30 grader er lige det højeste for en lille fyr, der ikke selv kan justere beklædning derefter, men så er det godt at hans mor er god til at give ham en sjov og behagelig tid i sommersolen.



Ingen kommentarer: