11 juli 2012

Anniversary

Det er min erfaring at kvinder generelt lægger større vægt på mærkedages betydning end vi mænd. Der sættes gerne lighedstegn mellem mand og romantiker hvis han kan huske de betydningsfulde dage som "første kys", "første middag", "første tøjvask" og klassikeren: "Første tur med hunden i regnvejr klokken L@#% om natten".
Jeg er super sej til at huske tal-kombinationer. Jeg kan eksempelvis huske at Marco Pantanis tredje hurtigste tid op ad Alpe d'Huez på 37:15 er præcis 60 sekunder hurtigere end Bjarne Riis´ 38:15 fra 1995. Tallet Pi sidder fast med 10 decimaler siden gymnasietiden og multiplicerer man 111,111,111 med 111,111,111 får man 12,345,678,987,654,321.
Med dette væld af nyttig tal-viden skulle man tro jeg ville have let ved at huske Anjas og min bryllupsdag, men det er som om der findes en lille sort klap, der går ned og lige nøjagtig skygger for kombinationen 07-09-10. For slet ikke at tale om Anjas fødselsdag, der vist nok også falder en gang i denne måned...

Derfor skal der lyde en stor tak til Claus Møller for at have opfundet Time Manageren, yuppiernes yndlingsting tilbage i 80'erne. Og tillykke med de 70 iøvrigt nu vi har gang i de runde tal.
Time Manageren ledte til Outlook, der idag kan holde styr på mine aftaler og minder mig om vores bryllupsdag. På den måde kan jeg nå at bestille bord med udsigt over vandet og organisere barnepige med det resultat at jeg ikke overnatter på sofaen den næste måned.
Istedet kunne Anja og jeg tage ud og spise med Benjamin sovende trygt derhjemme. Samtalen faldt selvfølgelig på hvornår vi sidst havde været ude alene og det ledte direkte over i eksamen i mærkedagene som jeg behændigt undveg ved at foreslå et romantisk billede af solnedgangen. (pyh).Jeg kan huske mit eget fødselsår, for det er indgraveret i mit armbånd, og jeg kan huske hvornår Benjamin er født hvis jeg kniber øjnene lidt sammen, men derudover er mit indre talunivers blankt. Jeg lærte engang af en sportspsykolog at man kan huske 7 +/- 2 ting i et moment, altså et sted mellem 5 og 9 ting ad gangen. Så du kan nok forstå mit lille hoved bliver fyldt hurtigt op, og jeg får måske lidt tilgivelse for at glemme næste store dag - det sker jo nok engang mindre Claus Møller kommer mig til undsætning.

Ingen kommentarer: