03 juli 2012

Backyard Tri

Søndag var triathlon arrangeret i Norwalk. Den lokale tri-klub, der gennem de sidste par sæsonner har arrangeret kortere løb havde i år kastet sig ud i en halv-distance, altså en halv ironman.
Løbet skulle foregå med start og mål ved stranden, så det betød at athleterne skulle forbi vores hus gentagne gange.
Jeg stod op klokken 6 og cyklede ned til stranden for at se starten. Jeg ville egentligt gerne have været med, men det kostede $250 for at deltage og det synes jeg er for meget for at løbe rundt i min egen baghave så at sige.


Klokken 6 om morgenen er der ikke mange biler eller andre trafikanter på vejene. Vejret var som du kan se smukt med solopgang og let dis i morgenluften, der føltes relativt kølig nu hvor vi har vænnet os til høje vvarmegrader.

Cykelruten gik fra stranden op gennem vores kvarter og på selve vores vej og så op nordpå, 90% af tiden på den vej jeg kører til og fra arbejde. Det er en dejlig tur, men at betale næsten 1500 danske kroner for den fornøjelse syntes jeg alligevel var i overkanten når jeg i forvejen har tre andre halv-distance løb på kalenderen.

Depotet her er fra enden af vores vej, hvor deltagerne skulle løbe forbi på de to runder løbeturen dækkede over.


Starten gik 6:38, der var ikke så mange deltagere, cirka 150 vil jeg skyde på, men det så ud til de hyggede sig og der var ihvertfald en meget lokal, afslappet atmosfære. Og smukt så det ud da de kastede sig i vandet, klar til en god dags strabadser under skyfri himmel.Måske jeg deltager næste år, vi må se hvad kalenderen ellers byder på. Hvem ved, måske skal Benjamin og jeg ned og heppe på Anja...

Ingen kommentarer: