22 juli 2012

(no) Family Guy

De sidste 10 dage har huset på Sycamore været forvandlet til Bachelor Pad, et mekka for enlige fædre, samlingspunkt for single fyre med mandehørm fra væg til væg. Godt nok har der kun været mig sagde hunden, lige bortset fra en enkelt afteni byen med et par kammerater. Anja og Benjamin har været på ferie i Danmark, noget jeg ikke så let kunne på dette tidspunkt med mit nye job, selvom jeg gerne ville havet været på nordiske breddegrader nu vejret er så varmt og dejligt...

Hvad laver man så, når katten er ude?, well - ikke rigtigt noget. Det er nemlig lidt småkedeligt at være her alene. Der er ingen til at tale med og Benjamin er her ikke til at læse bøger for og gynge med på legepladsen. Jeg gik derned lørdag morgen, men de andre mødre så lidt skævt til mig da jeg gyngede en pose mel frem og tilbage og helt galt gik det da den faldt ned fra vippen og gik en smule i stykker.

Efter den fadæse brugte jeg resten af lørdagen på at se The Office på computeren og indså hurtigt at det var mig alene hjemme i lidt over en uge. Næste dag fandt jeg cyklen frem og tog en tur med min cykelklub, som jeg sjældent har tid eller mulighed at cykle med.Benjamin må have været urolig for om jeg nu også kunne finde ud af at lave mad til mig selv, for han havde været så sød at donere sine yoghurt til mig så jeg ikke skulle lide nød.Jeg synes nu ikke der var ikke noget at være bekymret for, første aften alene lavede jeg paneret tilapiafillet over marineret pasta og frisk basilikum, senere på ugen blev det til et par bekvemme burgere og pastaret.

Anja og Benjamin er nu kommet hjem efter en god tur, jeg har lige hentet dem i lufthavnen (torsdag) og det er dejligt at have lidt larm i huset igen.

Ingen kommentarer: