21 juni 2012

Oh, Canada

Morten har siden marts måned bestridt nyt job i cykelfirmaet. Præcis hvad det går ud på holde de hemmeligt, men han arbejder som Director of Product Management i Advanced Product Division og New Business Initiatives. Det lyder fancy og jeg kan også kun huske det fordi det står i hans auto-signatur. Han er nu meget glad for det, selvom det selvfølgeligt også præsenterer udfordringer udover det at kunne huske titlen i sig selv.















I det gamle job rejste han meget til Asien, det er der nu skåret lidt ned på og istedet er han rundt i USA, og skal også snart til Europa på turne. Sidste uge var han i Montreal, Canada for at mødes med et firma deroppe, så Benjamin og jeg var alene hjemme i et par dage.

Benjamin tog til Elementary School Graduation med hans barnepige og hendes børn. I USA gør skolesystemet et stort nummer ud af afslutningen på hvert skoleår, så der er fest og taler inden børnene går på sommerferie midt i Juni måned. Grundet de mange dage i efteråret, hvor der var orkan i området og børnene måtte blive hjemme er der flere skoler, der tager en ekstras uges undervisning inden børnene bliver sluppet fri.















Benjamin blev klædt på til lejligheden af hans mor naturligvis og gjorde stort indtryk på barnepigen og de andre børn. Det er ikke sådan lige til at være blondt Europæer med blå øjne og matchende slips.















Mens Benjamin slog sig løs i rød sodavand og skumfiduser var Morten på vej hjem de godt 6 timer det tager på de Canadiske og Amerikanske motorveje fra Montreal til Norwalk. Det er efter hans beretning en meget smuk tur i et øde landskab, der minder lidt om et stort naturreservat. Det overvejer vi at tage til på campingferie, når Benjamin bliver lidt ældre og selv er gradueret fra børnehaven.



Ingen kommentarer: