17 juni 2012

Benjamin & Daddy

Weekenderne er Anjas frirum til at gøre de ting, hun ikke har mulighed for i løbet af ugen, hvor hendes faste job som supermor overskygger hendes lyster udi sport og selvforkælelse. Godt nok får jeg tid og plads til træning og triathlons, men som gundlæggende princip foregår weekenderne på Anjas præmisser. Lørdag morgen klokken 7.00 tager hun til fitness, mens Benjamin og jeg indhenter det fra ugen forsømte.















Vi spiser som regel morgenmad indtil klokken 8. Benjamin leger fint indenfor med sit legetøj mens jeg rydder lidt op og tager et bad. Benjamin har lært ordet "garbage", så når han har spist sin frugtstang ber han om at få lov at smide papiret ud. Det er åbenbart lige så sjovt som at rydde legetøjet op, så det fungerer storartet.















Omkring 8:30 eller 9 går vi ned i gården og leger inden vi går en tur med barnevognen læsset med bolde, bleer og lidt snacks. Som regel går vi til stranden og gynger eller til en af de nærliggende legepladser.
 














Vi møder sjældent andre børn på vores tur, faktisk ser vi meget få mennesker så tidligt lørdag morgen, da Amerikanerne sover ud ovenpå en hård uge. De få, der er oppe er ude og lufte hunden eller måske som Anja ude og motionere. Det er først klokken 10, der er gang i gaderne, men så skal folk også til stranden eller til Mall'et for at shoppe. De sidste par weekender har vi dog mødt en polsk dreng og hans mor, der ligesom os er glade for at komme ud mens det er køligt og gaderne tomme.















Efter et par timer er vi hjemme igen og skal have lidt mere at spise inden Anja kommer retur og vi kan tage afsted alle sammen, som her med toget til NYC for at nyde resten af lørdagen. 









Ingen kommentarer: