24 juni 2012

Benjamins nye lillebror

Der er valg i tilværelsen man træffer efter lang tids overvejelser, og så er der de, man gør lidt mere spontant. Vi har siden Benjamin blev eet år gammel overvejet om vi skulle få barn nummer to, og i går besluttede vi os så for at få en dreng mere. Heldigvis er der her i USA kort leveringstid så ved aftensmadstid havde vi lille Jon, og så var den ged barberet.
Benjamin er meget interesseret i Jon og både kærllig og forsigtig med ham. Han viser gerne legetøj frem som en god storebror ville gøre det. Han opfører sig som vi ikke har set ham før over for andre børn, nok mest fordi Jon er så lille (4 mdr) og Benjamin forstår godt han er en baby modsat de børn han normalt leger med, der er på hans egen alder og størrelse.















Nåh ja, så den lille detalje at Jon havde medbragt sine egne "forældre", Henna og Juan som selvfølgelig gjorde det til en lidt forvirret situation. Han forstår også mest spansk og lidt finsk, så jo mere vi tænker over det, jo bedre passer Jon nok sammen med de to og vi må skaffe en lillebror m/k til Benjamin på den gammeldags facon.

Ingen kommentarer: