25 februar 2012

Stepping Stones

Norwalk huser et boernemuseum kaldet Stepping Stones. Vi har hoert meget om det og flere gange overvejet at besoege det, men da Benjamin jo ikke er mere end 12 maaneder gammel syntes vi det var for tidligt. Vi var usikre paa om han ville faa noget ud af det.













Nu hvor han er mobil og blevet mere sikker paa benene foelte vi det var tid at udforske stedet og da vores venner Hannah og Jeremy ogsaa gerne ville afsted med deres soen Ewan tog vi sammen over og besoegte museet.













Hvis man som os forbinder et museeum med gamle stoevede remedier og en vist historisk iscenesaettelse, saa fortolker de ordet anderledes her i USA. Stepping Stones har intet Piet van Deurs over sig, vi vil nok naermere kalde det for et boerne-eksperimentarium.













Der er masser af oplevelser i alle rum, mange af dem har en vis videnskabelig aroma, der goer det spaendende for en bred aldersvifte. Der var boern lige fra Benjamins alder og til 8-9 aar, maaske endda aeldre, det var svaert at bedoemme.













Ewan og Benjamin hyggede sig gevaldigt. Der var MANGE mennesker og en tilhoerende baggrundsstoej, og de fleste aktiviteter gik da ogsaa hen over hovedet paa Benjamin bogstaveligt talt, men isaer den vaade afdeling var han helt betaget af.













Ewan er seks maaneder aeldre og kan lidt flere ting end Benjamin, saa vi holder lidt kortere snor i ham, isaer naar der er et mylder af boern som i TOYS R'US ved juletid.













Vi ved han er glad for vand, og isaer hvis det er rindende som under bruseren, saa er han helt betaget af hvad det kan og hvordan det foeles.
























Det gik da ogsaa saa godt at jeg maatte hjem og hente skiftetoej. Baade til knaegten og jeg selv.













Vi har koebt et medlemsskab til museet, saa kan vi komme og gaa om vi har lyst til indtil han bliver to aar gammel. Baseeret paa hans glaede idag virker det til at vaere en god investering og et sted vi kan komme baade sommer og vinter eller paa en regnvejrsdag. Der er masser af udfordring og underholding.

Ingen kommentarer: