22 februar 2012

Are you kidding me...

Anja er startet paa at undervise i fitness om aftenen i loebet af ugen. Det er rart for hende at komme ud og roere sig lidt og moede nogle mennesker. Benjamin og jeg er derfor alene hjemme, og det det rigtigt hyggeligt. Vi spiser foerst sammen, enten har Anja forberedt aftensmad til Benjamin eller ogsaa skal han vente paa jeg kokkererer. Det er ogsaa helt fint saa laenge han kan sidde i sin stol og se med hvad der foregaar. Efter vi har spist leger vi indtil klokken er 19:30 og han skal have sin flaske og i seng.

Igaar aftes sad jeg paa koekkengulvet sammen med ham og talte sammen mens han ivrigt legede med ting i skabe og skuffer. Det gaar han meget op i. Da der ikke var mere af interesse virkede han rastloes, saa jeg spurgte ham om ikke han hentede sin nye legetoejsbil, som han fik til sin foedselsdag, saa vi kunne lege med den. Han kiggede lidt forvirret paa mig, og jeg regnede selvfoelgelig ikke med han forstod noget af det jeg sagde. Slet ikke da det var paa engelsk. Men, men, men - han kravlede ud af koekkenet og efter han forsvandt bag hjoernet ind til sit vaerelse kunne jeg hoere lyden af Benjamin rode rundt i noget af hans legetoej.
Det er ikke unormalt Benjamin gaar ind paa sit vaerelse og leger, men bilen var kun 24 timer gammel og een af mange legesager, saa jeg havde ikke i min vildeste fantasi regnet med han kunne kaede mit spoergsmaal sammen med et udfald. Alligevel taendte jeg kameraet og well, jeg tog fejl... Se selv her:

Ingen kommentarer: